Lirik Dumes Mudah Buat Dihafal!Asik Buat Di Nyanyikan Bersama Teman!

Senin, 18 Mar 2024, 19:54:09 WIB - 153 View
Lirik Dumes Mudah Buat Dihafal!Asik Buat Di Nyanyikan Bersama Teman!

Kalian pasti sudah tidak asing lagi dengan denny caknan, Guyon Waton apalagi grup Wawes.
kali ini aku akan memberikan lirik lagu yang di nyanyikan dari ke 3 orang/grup yang aku sebutkan tadi yaitu Dumes , inilah contohnya.

Sepine ro aku, senengmu karo, liyane

Arep cemburu kok dudu sopo sopone

Sing awale perhatian ,ning akhire, sliramu sing malah ngilang..

Ra pengen... liane....pengenku siji mung koe

Kenyataan e dudu aku , neng njero atimu

Isih sok kelingan..

Kabeh kenangan sing tau dilakoni

Kebayang bayang nganti kegowo ngimpi

Iso gawe nyaman , ra jaminan ,duweni atimu..

Koyo lagi wingi...

Awakdewe iso ngobrol tekan wengi..

Kroso sliramu wong sing paling gemati

Ora nyongko koe, sing paling nglarani.

Bagus dan mudah di ingat bukan liriknya? harusnya kalian sudah waktunya nyanyi di depan teman atau di cafe setelah ingat liriknya. terima kasih sudah membaca Lirik Dumes di kami.